Nedräkningen har börjat...

Jaha nu jobbar jag bara 7 dagar till sen har jag semester......jag längtar som en tok........vill åka nu....eller inte med P i det tillstånd han är i nu....min älskling ligger hemma på soffan i nästan 40 graders feber & mår skit....stackars liten...ja ja hellre att han är sjuk nu än till vi ska åka...
Helgen har gått i jobb/sjuksdomens tecken.... I fredags kväll gjorde vi inte ett skit. Jag pratade med H.....hon ska flytta från oss......buhu.....men jag förstår dig sötnos & jag önskar dig bara lycka & glädje....& du kommer ju förhoppningsvis hem igen efter dina 3 månader..... (kanske kan vi komma ner & våldgästa i parken????)
Sen i lördags kom mina föräldrar förbi en sväng. Sen va jag & P iväg till ett hus P har jobbat i tidigare för att han skulle montera luftspalter, & självklart fanns inte allt på plats fastän P´s chef hade sagt att det skullr finnas där. Så jag fick åka & handla. Sen så gick vår borrmaskin sönder så då kunde inte P fortsätta, då gav vi upp & åkte hem. Sen fick vi besök av R & barnen, T & den minsta skruttan ligger sjuka på gotland.... P & R satt upp de nya radiatorerna i vardagsrummet & drog fram alla rör. Jag & barnen tittade på Pippi & bakade kladdkaka & chokladbollar. Allt för att sysselsätta de minsta så att de inte sprang i vägen för grabbarna. Men jag tycker att det är ganska roligt att baka med barn....de har så mycket roliga tankar & funderingar.
Sen i söndags så skulle P åka & fortsätta jobba, men det slutade med att vi åkte dit & hämtade grejerna & sen åkte vi hem & P bäddade ner sig i soffan.....
Jag var iväg till lillbyn & lämnade lite verktyg som vi haft hema över helgen. Sen åkte jag förbi min syster & hämtade M´s dator eftersom den pajat. Var där i 45 minuter & pratade massa skit, sen åkte jag vidare till mamma & pappa eftrsom de behövde hjälp att ominstallera boxern. Sen hem & försöka få i P lite choklad & smörgås....kollade på tv & kröp i säng ganska tidigt.

Nej nu ska jag faktiskt avsluta mitt jobb & gå hem.....

MADIKEN´S LIV

MITT LIV...Min kamp mot vikten, med jobbet & alldagliga tankar.

RSS 2.0