Måndag igen.

Så va det måndag igen, vart tar helgerna vägen??? Vill vara mer ledig!!!!
Så vad har hänt då? Inte mycket alls, vi har haft en otroligt lugn helg, vilket inte är likt oss. Igår rörde vi knappt på oss alls. Mysigt att bara njuta av varandras närhet ibland. Känns som om vi möts i dörren ett tag nu så en helg i stillhet utan att ens telefonerna ringde speciellet mycke, det va nog första gången. Alltid nån som drar & sliter i en annars.
Från det ena till det andra: va fan ska man köpa till en karl som fyller 35? Vi har typ 4 dagar på oss att komma på någe men jag vet inte vad....får väl ringa flickvännen hans & höra om han önskat sig någe speciellt.Tråkigt men va köper man åt en människa som har "allt"`?

Fick besked att min mammas moster (95 bast) är döende. Inte oväntat men ändå tråkigt för hon har varit en riktig krutgumma. De konstaterade i fredags at kon har fått blodleukemi & canser i lever & mage...URCH alltid lika jobbig även om de är jobbigare för mamma.
Så nu blir det väl begravning snart igen. VILL INTE!!!!!!! Låter som en gnattigt småbarn men begravningar är alltid jobbiga för mig, orkar inte känna allas sorg, fastnar liksom i den & dras ner i djupet. Fick panik på senaste. Orkar inte vara så empatisk som man är. Var i alla fall till sjukhuset där hon ligger i lördags, dels för att mina föräldrar behövde åka bort dels för att "känna" av stämningen. Va faktiskt väldigt lungt & harmoniskt annars brukar sjukhus salar vara ganska kaotiska när nån ligger på väg från vår "fasta" värld med kroppar. Men hon har så många på andra sidan som väntar så det kommer gå bra bara hon släpper taget. & hennes son säger att det är okej, att han kommer klara sig.
Nej nu ska jag sluta för idag.

MADIKEN´S LIV

MITT LIV...Min kamp mot vikten, med jobbet & alldagliga tankar.

RSS 2.0