Fredag!!!!

JIPPIEEEEEEEE!!! Det är fredag igen, 2 hela lediga dagar sen är det bara 5 arbetsdagar till semester.
Jag längtar som bara den, vill helst åka redan nu. Ska bli så skönt att få åka bort tillsammans med älsklingen &
få rå om varandra helt & hållet. Sen blir det full fart igen, jag ska iväg & hålla utbildningar i halva sverige & han ska
iväg på olika jobb & kommer vara borta i veckorna...BLÄ!!!! Jag som har så svårt att sova själv, trivs inte riktigt med vårt hus. Spökar för mycket!
Jag vet att folk inte tror på spöken men det får stå för dem! Jag vet vad jag sett & vad jag upplevt. När jag berättar brukar det sluta med att den som lyssnar sitter med gåshud & inte vill höra mer...
Inte för att jag är rädd. Det är jag ABSOLUT inte!!!
Men det blir bara så mycket mer aktivitet i huset när skrutt inte är hemma. Men de brukar gå, eller rättare sagt det får lov att gå för han måste åka på dessa jobb & jag kan inte åka med för jag är för upptagen med mitt eget jobb.
Brukar inte vara så här mycket men nu på hösten innan julruchen börjar ska helt plötsligt alla utbildas. Inte mig emot jag tjänar mer pengar så det är bara att tacka & ta emot. Lite jobbig med resorna bara! Ena dagen i Göteborg nästa i Stockholm & sen iväg till Sundsvall....Kan ju inte säga att jag inte sett vårt underbara land i alla fall.

MADIKEN´S LIV

MITT LIV...Min kamp mot vikten, med jobbet & alldagliga tankar.

RSS 2.0